Gott Nytt 2010

21 januari, 2010 av Pelle Lämna en kommentar »

Efter en lång och härlig julledighet är det äntligen dags att sätta tänderna i nya projekt och nya utmaningar.

Nyåret är alltid en tid för reflektion och eftertanke, en chans att utvärdera året som gått och blicka framåt mot året som kommer. 2010 kommer bli ett fantastiskt projektår, inte minst som ekonomin världen över nu definitivt vänt uppåt.

För min egen del planerar jag att fokusera på kommunikation och dokumentation i mina projekt i år. Erfarenheter från projekten under hösten säger mig att de är viktiga områden där jag kan bättra mig.

Jag ska också utvärdera mitt bloggande. Eventuellt kommer jag inte blogga så intensivt om mina egna projekt, utan istället fokusera på vad som händer i branchen. Låt oss hoppas att 2010 blir ett år av förändringar.

Annonser

2 kommentarer

 1. Pelle skriver:

  Hej, Bobbie!

  Du vet hur det är, ibland är det fullt upp och ibland är det lugnt. Vi får se om bloggen kommer igång igen, men hoppas du kommer tillbaka i så fall.

  /Pelle

 2. Bobbie skriver:

  Hej projektledarn,
  jag har läst din blogg från början till slut (?). När kommer fortsättningen?
  Ja du går verkligen in med hull och hår, och snabbt ska det gå. Rom byggdes inte på en dag
  /Bobbie

Lämna ett svar