Sammanfattning av projektledarkursen

21 september, 2009 av Pelle Lämna en kommentar »

Förra veckan gick jag alltså en projektledarkurs för att få lite bättre grepp om projektledning i allmänhet. Detta var den första kurs jag gått, undantaget kurser på universitet då, men det är ju inte alls samma sak. Därför har jag inget att jämföra med och jag hade väldigt diffusa förväntningar.

Jag hade dock väldigt roligt, och lärde mig massor. Ett hett tips är att se till att få ett intressant och spännande övningsprojekt, dels blir det roligare, dels lär man sig mer. Har du tur kan du, som jag, få nytta av övningsprojektet i din vardag också!

Nu börjar allvaret, att omsätta all denna teori till praktik. Jag känner redan på mig att det kan bli en utmaning. Dels ska jag försöka trycka in struktur där det aldrig funnits någon tidigare. Dels är det ju aldrig så att verkligheten fungerar som teorin, så alla modeller och regler måste anpassas från första början.

Annonser

Lämna ett svar