Tar över småprojekten

30 september, 2009 av Pelle Lämna en kommentar »

Vi har några småprojekt igång på företaget, projekt som jag ska ta över ansvaret för.

  • Ett svagt specat projekt som är igång men där det är extremt oklart vad som ska levereras, till vem och hur. Dessutom är vi tre parter i projektet, förutom vi och kunden så är användarna med också.
  • Ett spännande projekt med en riktigt stor kund i vår bransch. Första delen är i princip färdig, så jag tänkte att jag behöver inte engagera mig så djupt i det här projektet. Det verkar onödigt att kasta sig in i ett nästan levererat projekt och störa det på upploppet.
  • Ett till liknande projekt som redan är levererat men där kunden inte är riktigt nöjd med leveransen. Jag försöker reda ut vad som är sagt och specificerat, men problemet är ju att ingen är riktigt överens om något. Inte heller här tänkte jag ge mig in och störa, förhoppningsvis kan vi få till en slutleverans snart.
  • Ett litet internt projekt där vi utvecklar lite nya funktioner för en av våra produkter. Det ser riktigt lovande ut.

Utöver ovanstående finns det en del projekt på väg in, men innan jag ger mig i kast med dem vill jag lära mig så mycket som möjligt av de som är igång, de som faktiskt måste avslutas.

Annonser

Lämna ett svar